FORMULÁŘ PRO VLOŽENÍ DOTAZU:
Témata v sekci: INVESTIČNÍ PORADENSTVÍ
DOTAZY NA TÉMA VÝVOJ MĚNOVÝCH KURZŮ
| odpovídal(a): | Redakce |
Dobry den. Potreboval by som poradit aka je prognoza vyvoju americkeho dolaru voci euru. Drzim dolare na devizovom ucte a potreboval by som vediet kedy bude idealne menit konverziou na euro, pripadne link na stranku kde su pravidelne prognozy aby som aj do buducna mal prehlad ci s menenim pockat alebo rychlo menit. Za radu vam do predu velmi pekne dakuje Peter z Bratislavy.
Dobry den, zajimalo by me, jaka je prognoza vyvoje kurzu AUD/CZK. V posledni ctvrtine roku AUD vuci ceske korune skokove posilil. Da se predpovedet, jaky bude vyvoj dal? Dekuji.
Dobrý den, dá se i přes nejistou ekonomickou situaci v Evropě a s tím i s oslabením české koruny nějak předpovědět přibližný vývoj amerického dolaru pro rok 2012? USD stále roste, a když nikdo nedokáže říct, zda tomu bude i nadále, jsou investice poněkud nejisté.. Děkuji.
Dobrý den, dokážete prosím odhadnout kurz Eura vůči CZK? Je možné přibližně odhadnout, v jakém kurzu se bude směňovat na jaře, v létě a na podzim? Děkuji.
Dobry den, priblizne v Unoru roku 2012 bych potreboval nakupovat vetsi castku EUR. Myslite ze je vhodne udelat nakup ted, protoze ceska koruna by mohla znehodnotit, jak to rikaji nekteri analytici? Dekuju za odpoved
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na přibližný předpoklad vývoje kurzu CAD kanadského dollaru do konce roku 2011. A jak se bude zhruba vyvíjet v roce 2012? Vlastním určitou částku CAD a potřeboval bych ji v brzké době směnit do CZK. Předem děkuji za odpověď. Svoboda
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně předpokládaného vývoje kurzu eura vzhledem k české koruně. Pracuji v cizině a zajímalo by mě, zda bych měl postupně raději převádět eura na koruny případně třeba na švýcarské franky. Děkuji za radu
Dobrý den, vlastním větší množství Britské libry a zajímalo by mne, jestli odložit prodej vzhledem k nízkému kurzu, nebo prodat ihned. Budu rád za jakoukoliv odpověď. Děkuji mnohokrát za odpověď.
Dobry den, zajimala by me dlouhodobejsi predikce menoveho paru GBP/CZK, do konce cervence 2011. Dekuji mnohokrat, LK.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak nejvýhodněji realizovat převod (významné) částky v EUR z účtu v zahraničí na český korunový účet. Kromě Exchange, která nabízí své služby pouze podnikatelům, mi u všech bank vychází značná ztráta oproti středovému devizovému kurzu. Děkuji, Petr Němec
dobrý den. mohli byste mi prosím poradit s dlouhodobým odhadem vývoje kurzu CZK/Euro a CZK/DKK? Děkuji. smmi
Dobrý den, rád bych se zeptal na krátkodobou, střednědobou a dlouhodobou prognózu vývoje dolaru. Měl bych převádět na svůj dolarový účet v USA peníze na investice a trochu váhám, jestli není špatný čas. Od ledna ztratil dolar cca 1 Kč a nyní je na cca 17,6. mohu se zeptat, zda čekáte další propad nebo stagnaci. Může se dolar pohnout až na nedávných cca 15 Kč? děkuju moc
Dobrý den, dovoluji si Vás oslovit s tímto dotazem, respektive si nevím rady. Co v podstatě, jaké faktory ovlivňují např. kurs dolaru vůči české koruně? Co způsobí oslabení české koruny vůči dolaru? Předem děkuji za odpověď. Nashledanou
Dobrý den, dovoluji si Vás požádat o radu, nebo zda-li mne můžete odkázat na příslušnou sekci, kde mi otázku zodpoví. Zajímá mne, když kurs koruny vyhlášený ČNB vůči Euru je 25,17 Kč/1 Euro, ve směnárně mne, ale účtují za nákup Eura 25,45 Kč/1 EURO. Myslel jsem, že kurs uvedený na stránkách ČNB platí pro všechny banky a směnárny. Eura jsem pouze kupoval. Předem mnohokrát děkuji za odpověď. S pozdravem Honza.
Dobrý den, Mám menší obnos liber.Uměli by jste poradi zdali prodat nyní nebo ještě počkat.Májí na vývin kurzu vliv Vánoční svátky?Když lidé více utrácí. Děkuji moc za odpověď. S pozdravem,Pelcová.
Dobrý den, chci se zeptat, jaká je prognoza kurzu czk a australského dolaru. Bude ještě cena dolaru stoupat? děkuji.
Dobry den.,chcela by som sa opytat na Vas nazor na predpokladany vyvoj britskej libry.Sucasny kurz pri zmene na cesku korunu je dost nizky.je mozne ocakavat,ze do konca roku dojde k zvyseniu aspon na 29 CZK? Dakujem za odpoved
Dobrý den, zajímal by mě Váš předpoklad pohybu kurzu dolaru vůčí české koruně za následující půl rok. Děkuji.
Dobrý den, dovezl jsem si z Velké británie libry. Stále váhám s výměnou a když porovnám kurz na začátku září a teď, tak jsem už "přišel" o více jak 1000 Kč. Mám ještě počkat, nebo co nejdřív vyměnit? Děkuju za odpověď.
Dobry den, chystam se na nakupy do spojenych statu na prelomu zari a rijna. Jaky je predpokladany vyvoj kurzu USD? Mam nakoupit jiz ted nebo jeste vyckat? Dekuji, Eliska