FORMULÁŘ PRO VLOŽENÍ DOTAZU:
Témata v sekci: INVESTIČNÍ PORADENSTVÍ
DOTAZY NA TÉMA AKCIOVÉ TRHY
odpovídal(a): | Redakce |
dobrý den!nevím do jaké sekce to mám zařadit,ale snad mi tady někdo poradí.doma jsem totiž našel po otci 100 cien a jedná se mexické platidlo a jelikož nevím jakou má hodnotu,nebo nevím kde bych mohl získat více info o této bankovce,tak jsem vás chtěl požádat,zda-li byste mi nemohli poradit vy aspon jakou má hodnotu na naše koruny,nebo kde se to dá vyměnit.děkuji předem moc za odpověd. s pozdravem kubat73@gmail.com
Dobrý den, chci se zeptat jaké jsou možnosti úvěrů, pokud bych si chtěla koupit les za cca 100 mil. Kč? Děkuji.
Dobrý den, stál bych o radu, s jakou institucí neboo firmou začít obchodovat s akciemi (českými, americkými). Mám k dispozici cca 50 000 a chtěl bych se pokusit je tímto způsobem investovat. Rád bych využil možnosti manipulovat s akciemi po internetu a zároveň bych samozřejmě chtěl platit co nejméně na poplatcích. Poradíte?
Dobrý den, můj dotaz zní. Centrální banka se chystá 7. srpna snížit úrokové sazby. Čímž by mělo dojít ke poklesu atraktivity české koruny. Zajímá mě v jakém směru se to myslí - snížení atraktivity české koruny? Jestli v důsledků nákupu cenných papírů a tak..Děkuji za zodpovězený dotaz. Zdraví David
Dobrý den, před rokem jsem investoval 200 000,- do akcií immofinanz,ale za toto období poklesl kurz akcií o 50%.Potřeboval bych poradit co mám dělat dál,protože v tuto chvíli se jedná o dost velkou ztrátu.Počítál jsem s dlouholetou investicí... Děkuji !!
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně akcii. Chci se zeptat co je přesně zaknihované akcie a může být emitována jako kmenová či prioritní akcie? Respektive je emitována více jako kmenová akcie, či prioritní? Předem Děkuji. Zdraví David
Dobrý den,potřebovali bysme poradit,chtěly bysme půjčku na rekonstrukci rodinného domu asi 800000,dům má odhad 2000000 kč,příjmy máme asi 40000,výdaje asi 20000,existuje nějaká banka,která nám půjčí peníze a dá se začít splácet až třeba za rok,zatím bydlíme v paneláku,chtěly bysme udělat na domku za půjčené peníze nejnutnější opravy a za rok se tam nastěhovat a byt pronajímat a z pronájmu splácet hypotéku,děkuji moc Hana
Dobrý den,prosím o informaci zda banka BAWAG Bank CZ a.s. má pojištěny vklady klientů a jakým způsobem. Děkuji
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně kmenových akcii. Slyšel jsem, že jsou lépe prodejné, než obligace. Zajímá mě, jaké faktory ovlivňují tržní cenu? Respektive jak se tržní cena utváří? Předem mnohokrát děkuji za zodpovězený dotaz. Zdraví David
Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat. Mám společnost, která bude čas od času nakupovat v Polsku, samozřejmě ve valutách (EUR). Co mi poradíte, mám platit "obrovské" poplatky za převod či si mám založit účet v zahraničí? Děkuji.
Dobrý den, můj dotaz zní ohledně nákupu a prodeje akcií. Když si zamýšlím koupit akcii, tak se chci zeptat, zda-li jí kupuji za nominální cenu či za emisní kurs? A pak když jí po určitém období prodám cca. 1 rok, tak jí prodávám za tržní cenu nebo si mohu dát libovolnou cenu prodeje? O této oblasti mám veliký zájem, tak bych se pak na Vás obrátil i telefonicky. Předem děkuji za dotaz. Zdraví David
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na akcie Třineckých železáren. Jsem vlastníkem hromadné listiny akcií. Nevím co stím mám podniknout.Chtěla bych je prodat. Můžete mi prosím poradit na koho se mam obrátit?
Prý i drobní investoři bývalé IPB podávají hromadnou žalobu o náhradu škody. Nevíte, zdali to je pravda a zdali je možné se jéště připojit? Děkuji.
dobrý den, chtěla bych poradit. od roku 2006 podnikám, bohužel jsem se dostala do dluhů a chtěla bych vědět, jakým způsobem ukončit činnost, jak to pak je z dluhy atd. zda mám vyhlásit bankrot nebo tak něco. podnikám v potravinářství. odpověď prosím zda by šla i na email děkuji
V minulém roce jsme se setkali s vysokým nárůstem u cen zemedělských komodit, nejvíce u pšenice. Potřebovala bych poradit, jaký vliv měl na cenu pšenice spekulativní kapitál...?
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně akcii. Chci se zeptat, na jaké bázi se tvoří kurz akcie? Respektive co ho ovlivňuje? Jestli je to třeba na základě nabídky a poptávky po akcii. Předem děkuji za dotaz..
Dobrý den, chtěla jsem se informovat - jaké možnosti rozvoje poskytuje globalizovaná ekonomika lokálním burzám? Kromě obchodů s deriváty.
Dobrý den, v souvislosti s Vaší dnešní vydanou zprávou o FED aukční nabídce: Věděli byste, kde se vyskytuje onen seznam společností jež půjčku dostali? - naléhavé - děkuji
Dobry den, hledam nejvhodnejsi banku pro poskytnuti podnikatelskeho, investicniho uveru. Rozpocet projektu je cca 5000000Kč. Mam moznost predlozit projektovou dokumentaci. Rucit vsak mohu pouze danym projektem. Jaky typ uveru je pro me v tomto pripade nejvhodnejsi? Ktera banka ho nabizi? Dekuji, s pranim krasneho dne. Kohoutova
Dobrý den. Jsem student střední školy a začínám se zajímat o investování i celkově o ekonomii. V současnosti se účastním Investiční hry RMS (www.investicka.cz), která však v červnu končí. Chtěl bych se proto zeptat, jestli existují jiné burzovní simulace (pokud možno zdarma), ať už on-line nebo v podobě software.