FORMULÁŘ PRO VLOŽENÍ DOTAZU:
Témata v sekci: INVESTIČNÍ PORADENSTVÍ
DOTAZY NA TÉMA AKCIOVÉ TRHY
odpovídal(a): | Redakce |
Dobrý den! Chtěl bych se zeptat ,zdali některá z bank má v nabídce investiční produkty s pákovým efektem,jejichž pdkladovým aktivem je slovenská měna.Děkuji za kladnou odpověd'.
Mám k prodeji 3ks Sparbrief Deutsche Bank,splatné v roce 2002 /desetileté/ ve výsledné hodnotě cca 14 mil. DEM.Hledám možnost provedení této operace v tuzemsku,nabízím participaci na tomto projektu...
Vážení, mám následující dotazy : Jakým způsobem se projeví pravděpodobné zvýšení úrokových sazeb ČNB na výnosnosti dluhopisových fondů ? Je vhodné do těchto fondů investovat nyní, nebo s investicí ještě vyčkat ? Děkuji za odpovědi.
Dobrý den chtěk bych se prosím vás zeptat. Ušetřím měsíčně kolem CCA 5000-6000 tisíc jak kdy kam bych je mohl podle vás investovat. Co je bespečné? Chtěl bych je investovat a aby mi něco vynesly. Děkuji
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jsetli byjste mě nemohli poslat nějaké podklady co se týče investičních strategií individuálního investra chtěl bych v budoucnu investovat a potřeboval bych vědět jak na to. pokud to půjde můžete na tento e-mail spiralia@volny.cz děkuji Sali
jaký přístup by jste v současnosti doporučili drobnému akcionáři (11 ks akcií)společnosti Chemické závody,a.s. Sokolov? Společně s vyjádřením připojte, prosím, hlavní důvody a očekávání vedoucí k danému doporučení. V případě doporučení k prodeji akcií sdělte dále indikativní cenu. V případě doporučení ponechat si akcie uveďte cenu, kterou v současnosti považujete za adekvátní k budoucímu prodeji. Podle stanov společnosti mají přednostní právo k jejich koupi stávající akcionáři, jejichž seznam mám od společnosti k dispozici. Děkuji