FORMULÁŘ PRO VLOŽENÍ DOTAZU:
Témata v sekci: INVESTIČNÍ PORADENSTVÍ
DOTAZY NA TÉMA AKCIOVÉ TRHY
odpovídal(a): | Redakce |
hledám výhodný kurz k nákupu cca 1.000 000-1.500 000 FRF za CZK
Poradte mi prosim společnosti jakou je např. B.M.G.Invest se sídlem v Brně a Liberci. Děkuji
Můžete mi poskytnout informaci, do jaké výše jsou vklady pojištěny nebo jinak garantovány u právnických a fyzickách osob?
Jsme nezisková organizace a ulozeni prostredku na terminovane vklady je v posledni dobe velice nevyhodne. Jaky jiny zpusob zhodnoceni prostredku pri unosnem riziku by jste doporucili pri objemu prostredku kolem 1 mil.
Prosím Vás o výklad pojmu "samosprávné profesní organizace" a "státní orgány" včetně příkladů. Tyto pojmy se objevují ve vyhlášce M.Spravedlnosti č.476/1991 Sb § 2 odstavec 2b). Děkuji za odpověď a zdravím vás. JC.
Prosím o radu dokdy budou platit německé marky a kde bych prodal nejvýhodneji své akcie,či sehnal solidního správce portfolia,jestli se nevyplatí počkat až budeme v Evropské unii. Děkuji
Vlastním několik akcií Harvardského holdingu. Má cenu je držet dále, nebo se jich mám zbavit. Děkuji
jake jsou poplatky u pineer fondu oprotirodinnychfondu komercni banky
Můžete mi poskytnout informace o použitelnosti jednotlivých druhů platebních karet? Problém mne zajímá z pohledu unifikace (použitelnosti) při výběrech v síti bankomatů , četnost bankomatů v tuzemsku a v zahraničí a možnosti plateb pomocí jednotlivých druhů karet. Nejde mi o podrobnou analýzu, nýbrž o doporučení, jakou kartu si zařídit.
Vazeni, prosim o radu kam investovat: castka: 250 tis. kc doba: 2-3 roky riziko: stredni - tj.tak max.30% do akcii Zda pouzit term.vklad, OPF a jaky apod. Dale preferuji v pripade nutnosti mit prostredky k dispozici (v dobe 2-3 mesice). dekuji jvi
Existuje nekde na ceskem internetu stranka, na ktere by byl dobry prehled jednotlivych otevrenych podilovych fondu (i zahranicnich) vcetne jejich aktualnich cen a vykonosti. Dekuji
Co udělat s 35 000,-Kc ? Utratit nebo investovat ?
Chci investovat 100.000,-Kč na 1-2 roky. Co mi poradite? Dekuji I.S.
Zkuste,prosím,doporučit několik fondu které v posledním půlroce lze označit za vhodné k investování.
Mam v KB v Praze vetsi sumu kc, urok je asi 5%. Hledam konservativni investment ktery mi vrati vic. Dekuji Josef
Co si myslite o investici do Sporotrendu (SIS) a Fondu fondu (1.investicni spolecnost IPB) ?? Dekuji Neumannova
Potřebuji prodat akcie ČESKOSLOVENSKÉ KERAMIKY, a.s. IČO 00000876, se sídlem V Jámě 1, 110 00 Praha 1. 4 kusy ISIN CS 0008402947, o nominální hodnotě jedné akcie ve výši 32,5 tis. Kč. Jsou tyto akcie prodejné ? Pokud jsou prodejné, tak komu a za kolik? Dě
Dobrý den, myslíte si, že investice do společnosti HELVAG je spolehlivá. Kde se dají sehnat nějaké informace o této společnosti? Kam investovat asi 200 000 Kč na do bu 3 - 7 let?
Pro jistotu posílám svůj dotaz ještě jednou: "Jak mám postupovat, když chci podat žalobu na společnost, která nabídla ostatním akcionářům veřejný návrh na odkup akcií po získání majoritního podílu, avšak cena odkupu byla stanovená chybně (povinný odkup akcií - (§183b, zákona č.513/1991 Sb.). Cena odkupu byla stanovená chybně - průměr byl vypočten jako průměr pouze z obchodů v aukci RM-S a nezapočítával přímé obchody na RM-S. Tím se do průměru nezapočítal ani obchod, kterým společnost získala majoritní podílu. Byl už nějaký soudní proces - precedens, který skončil dle popsaného výpočtu ceny odkupu ve prospěch DIKů - žalobců ? Chtěl bych poradit, na jakého advokáta jsem mám obrátit a čeho se mám vyvarovat ?nebo mne navigujte na jinou internet stránku."
jaké možnosti, rizika a případná výnosnost je v případě investování do uzavřených podílových fondů a které lze doporučit jako důvěryhodné ?