FORMULÁŘ PRO VLOŽENÍ DOTAZU:

Omlouváme se čtenářům a uživatelům našeho Poradenského centra, ale poradna investiční poradenství je dočasně uzavřena. Děkujeme za pochopení.

DOTAZY NA TÉMA AKCIOVÉ TRHY

odpovídal(a): Redakce

Zajímaly by mě možnosti investování našich…

Zajímaly by mě možnosti investování našich volných prostředků do něčeho, co by rostlo rychleji, než termínované vklady do bank, nebo nemovitosti? Mám tím namysli růstové, podílové fondy atd.

Chtel bych si zalozit osobní konto,ale nevím…

Chtel bych si zalozit osobní konto,ale nevím jakou mam zvolit banku . Jsem student a pobírám invalidní důchod.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je vhodné nyní…

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je vhodné nyní investovt cca 70.000,- Kč do restitučního inv.fondu (RIF) - provozuje I.IN, a.s.

Lze nejakym zpusobem prodat 20ks HARV.SPOL…

Lze nejakym zpusobem prodat 20ks HARV.SPOL.FINANČNÍ, ISIN CZ0008010105? Dekuji

Investoval jsem do fondu fondů společnosti První…

Investoval jsem do fondu fondů společnosti První Investiční a.s., dceřiné společnosti IPB.Myslite, ze uvaleni nucene spravy na banku bude mit vliv na investice v l.investiční?

Kolik je, prosim, prumerna úroková míra z úvěrů u…

Kolik je, prosim, prumerna úroková míra z úvěrů u největších bank (3-4) Díky

Na adrese www.bmginvest.cz je nabízena možnost…

Na adrese www.bmginvest.cz je nabízena možnost investování. Jaká je rizikovost využití podobné nabídky?

proc minuly tyden poklesly dluhopisove fondy …

proc minuly tyden poklesly dluhopisove fondy temer vsech spolecnosti? Bude tento trend dlouhodobejsi ?

Chtel bych prodat akcie ETA (CS0005005156)-55 ks…

Chtel bych prodat akcie ETA (CS0005005156)-55 ks a ZDAS (CS0005031152)-20ks. Kde (BCPP,RMS)a pres ktereho obchodnika doporucujete prodej uskutecnit, abych minimalizoval transakcni naklady. Neplanuji v budoucnu obchodovat s cen. papiry Dekuji

Chtěl bych vědět, zda První Investiční a.s.,…

Chtěl bych vědět, zda První Investiční a.s., která vlastní několik OPF je nezávislá na IPB ( kdo ji vlastně založil ) a jak si vede její Fond fondů.

Chtěl bych investovat cca 150.000.-kč, prosím…

Chtěl bych investovat cca 150.000.-kč, prosím proto o zaslání základní analýzy.Děkuji.

Dobry den, chci investovat asi 50.000,- do…

Dobry den, chci investovat asi 50.000,- do nejakeho OPF na 2 roky. Ktery by jste mi doporucili. Dekuji

Za půl roku mi doběhne stavební spoření. Budu mít…

Za půl roku mi doběhne stavební spoření. Budu mít tedy kolem 120 000,- Kč. Chtěl bych se zeptat jak tyto peníze nejlépe asi na 2 až 3 roky použít (tzn. term. vklad, fond apod.) V žádném případě nechci o tyto peníze přijít, ale chtěl bych aby zbytečně nezahálely.

Dobry Den Vlastnim devizove konto v USD,pristi…

Dobry Den Vlastnim devizove konto v USD,pristi mesic se vracim na mesic domu(Cesko)mam,zde ulozene penize prevest na jinou menou ?Jinak kazdy mesic to tocim na terminovanem vkladu. Predem dekuji za odpoved

Prosím o sdělení, kde bych mohl zdarma stáhnout…

Prosím o sdělení, kde bych mohl zdarma stáhnout kurzovní lístky do programu Metastock 4. Jde mi o kurozvní lístky akcií obchodovyných na NASDAQ. Jedno až dvoudenní zpoždění mi nevadí. Děkuji za informace.

Potřebuji poradit s investicí ve výši 150 tis. Kč…

Potřebuji poradit s investicí ve výši 150 tis. Kč, na dva roky. Děkuji

chtěl bych investovat částku 3OO OOO kč. do…

chtěl bych investovat částku 3OO OOO kč. do otevřeného podíl. fondu, případně rozdělit do více fondů. Prosím o návrh investice

Chci investovat 100 000 Kč do tuzemských a…

Chci investovat 100 000 Kč do tuzemských a zahraničních podílových fondů. Délka investice 3-5let,riziko střední. Prosím o zaslání informací.

V tisku jsem se setkal s anglickým termínem pro…

V tisku jsem se setkal s anglickým termínem pro stanovení hodnoty společnosti "stand-alone approach". Můžete mi vysvětlit, co se za touto metodou ocenění skrývá?

Prosim o zaslani informaci o investovani na RM-S.

Prosim o zaslani informaci o investovani na RM-S.