FORMULÁŘ PRO VLOŽENÍ DOTAZU:
Témata v sekci: INVESTIČNÍ PORADENSTVÍ
DOTAZY NA TÉMA AKCIOVÉ TRHY
odpovídal(a): | Redakce |
Zajímaly by mě možnosti investování našich volných prostředků do něčeho, co by rostlo rychleji, než termínované vklady do bank, nebo nemovitosti? Mám tím namysli růstové, podílové fondy atd.
Chtel bych si zalozit osobní konto,ale nevím jakou mam zvolit banku . Jsem student a pobírám invalidní důchod.
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je vhodné nyní investovt cca 70.000,- Kč do restitučního inv.fondu (RIF) - provozuje I.IN, a.s.
Lze nejakym zpusobem prodat 20ks HARV.SPOL.FINANČNÍ, ISIN CZ0008010105? Dekuji
Investoval jsem do fondu fondů společnosti První Investiční a.s., dceřiné společnosti IPB.Myslite, ze uvaleni nucene spravy na banku bude mit vliv na investice v l.investiční?
Kolik je, prosim, prumerna úroková míra z úvěrů u největších bank (3-4) Díky
Na adrese www.bmginvest.cz je nabízena možnost investování. Jaká je rizikovost využití podobné nabídky?
proc minuly tyden poklesly dluhopisove fondy temer vsech spolecnosti? Bude tento trend dlouhodobejsi ?
Chtel bych prodat akcie ETA (CS0005005156)-55 ks a ZDAS (CS0005031152)-20ks. Kde (BCPP,RMS)a pres ktereho obchodnika doporucujete prodej uskutecnit, abych minimalizoval transakcni naklady. Neplanuji v budoucnu obchodovat s cen. papiry Dekuji
Chtěl bych vědět, zda První Investiční a.s., která vlastní několik OPF je nezávislá na IPB ( kdo ji vlastně založil ) a jak si vede její Fond fondů.
Chtěl bych investovat cca 150.000.-kč, prosím proto o zaslání základní analýzy.Děkuji.
Dobry den, chci investovat asi 50.000,- do nejakeho OPF na 2 roky. Ktery by jste mi doporucili. Dekuji
Za půl roku mi doběhne stavební spoření. Budu mít tedy kolem 120 000,- Kč. Chtěl bych se zeptat jak tyto peníze nejlépe asi na 2 až 3 roky použít (tzn. term. vklad, fond apod.) V žádném případě nechci o tyto peníze přijít, ale chtěl bych aby zbytečně nezahálely.
Dobry Den Vlastnim devizove konto v USD,pristi mesic se vracim na mesic domu(Cesko)mam,zde ulozene penize prevest na jinou menou ?Jinak kazdy mesic to tocim na terminovanem vkladu. Predem dekuji za odpoved
Prosím o sdělení, kde bych mohl zdarma stáhnout kurzovní lístky do programu Metastock 4. Jde mi o kurozvní lístky akcií obchodovyných na NASDAQ. Jedno až dvoudenní zpoždění mi nevadí. Děkuji za informace.
Potřebuji poradit s investicí ve výši 150 tis. Kč, na dva roky. Děkuji
chtěl bych investovat částku 3OO OOO kč. do otevřeného podíl. fondu, případně rozdělit do více fondů. Prosím o návrh investice
Chci investovat 100 000 Kč do tuzemských a zahraničních podílových fondů. Délka investice 3-5let,riziko střední. Prosím o zaslání informací.
V tisku jsem se setkal s anglickým termínem pro stanovení hodnoty společnosti "stand-alone approach". Můžete mi vysvětlit, co se za touto metodou ocenění skrývá?
Prosim o zaslani informaci o investovani na RM-S.