FORMULÁŘ PRO VLOŽENÍ DOTAZU:
Témata v sekci: INVESTIČNÍ PORADENSTVÍ
DOTAZY NA TÉMA AKCIOVÉ TRHY
odpovídal(a): | Redakce |
Mam zajem investovat 2500$ na 9 mesicu.Kam?Podminky?Poplatky?Vynosy? Za info predem dekuji. Vojtech Vlcek xvlcv04@vse.cz 0606317150
Kde mohu nejlepe prodat akcie z kuponove knizky (Karlovarsky porcelan, Kaucuk...). Dekuji
Dobry den. Marne hledam vsude nejaky slovnicek pojmu nebo neco, co by osvetlilo laikovi vyznam nekterych hesel v oblasti kapitalovych trhu (akcie, podilovy fond, primarni a sekundarni trh atd atd.). Mohl bych pozadat, pokud neco takoveho je, o zaslani URL, kde bych to mohl najit, pripadne kam se obratit. Rad bych se aspon trochu orientoval v tomto \"svete\", ale ztracim se v pojmech. Dekuji
mam zájem o radu investování na burze,popř.RM systému,do zahraničních akcií,základy analýzy trhů a pod. Za odpověď předem děkuji
CHtěl bych investovat svůj kapitál,ale namám s tím moc zkušeností.Kam a jak atd.Předem děkuji
Jaky je dlouhodobejsi vyhled akciovych trhu (evropskych a USA)? V breznu t.r. jsem investoval do podilovych fondu (Pioneer Trust, WIOF European Equity) a dodnes jsem svedkem trvaleho poklesu cen.
Dobrý den, v poslední době mě zaujalo několik článků o obchodování na amerických burzách přes některé internetové stránky(CharlesSchwab.com). Mohl by mi někdo poskytnout bližší informace? O rizikovosti investic, o optimální investované částce adt. Zkušenosti v oblasi ochodování na burzách namám žádné. Děkuji Filip Vostal
Jaká je podle Vás minimální výše investice na amerických burzách aby byla výhodná. A v jakém rozsahu se pohybují poplatky za zprostředkování obchodů na těchto burzách.
Jaký lze očekávat nárust cen bytů na Vinohradech ,dnes cca 40000Kč za m2, po vstupu do EU. Poklesne dnešní tržní nájemné po deregulaci nájemného?
firma Vividus Prague nabizi spekulativni obchodovani na Londynske burze s menami. Hovori o zhodnoceni mezi 20 - 80%. Jedna se o sekulace na bazi tzv. zalohovych operaci, kdy po slozeni 10% castky maji moznost virtualne nakoupit 100%. Je tato cinnost na zapadnich trzich bezna a lze teto firme duverovat? Chapu, ze se jedna o vysoce rizikove investice.
Můžete mi, prosim, stručně vysvětlit rozdíl mezi otevřenými a uzavřenými investičními fondy? Děkuji
jako správce konkursní podstaty hledám zúročení vkladů, které by bylo vyšší než 4,8 % p.a. s úložkou vyšší než 100 mil.CZK, na dobu přibližně 1 rok, revolving 1 měsíc,
Dobry den, jsem mile potesen informacemi, ktere jsem se dozvedel a mel bych jednu otazku-potreboval bych informaci, kde je mozno pomoci internetu vytvorit portfolio a fiktivne si vyzkouset investici na americke burze. Děkuji Janca V.
Dobrý den ! Můžete mi poradit na jaké adrese bych mohl najít informace o složení portfolia jednotlivých podílových fondů. Dříve tyto informace byli dostupné na www.finance.cz, ale nyní je tam nemůžu najít. Děkuji.
Jak vypadá budoucnost IF-Bohatství?
Jak nejlepe investovat 50tis. Kc? Dekuji
Je vhodne koupit nyni CP, ato cesky telecom, nobo jeste pockat , ze cena pujde jeste dolu. Doporucte koupit i neco jine v objemu 500tisKc
Chtěl bych investovatm asi 25.000 Kč do smíšených podílových fondů se střední mírou rizika s investičním horizontem 1 rok. Jsem ochoten asi 5.000 Kč dát na akciové podílové fondy. Mohli byste mi poradit, jaké podílové fondy vybrat a jak mezi ně peníze rozdělit? Děkuji
Dobrý den, Chtěl bych investovat přibližně 50.000 Kč, prosím o zasláni analýzy. Děkuji M.Divoký
Dobrý den, jako obec chceme investovat 2 mil.Kč do podílových listů. Předpokládáme prům. výnos 14% p.a., při co nejmenším riziku, s výběrem výnosu v horizontu 8 let. Jako příklad uvádíme: 0,7 mil. do PIONEER TRUST smíšený, 0,7 mil. do ČSOB Dynamický fond, 0,6 mil. do Evropský akciový fond Pioneer European Equity Fund Plc Je naše případná volba správná, nebo co jiného byste doporučili?