FORMULÁŘ PRO VLOŽENÍ DOTAZU:
Témata v sekci: INVESTIČNÍ PORADENSTVÍ
DOTAZY NA TÉMA AKCIOVÉ TRHY
odpovídal(a): | Redakce |
Mám uložené peníze v 1.IN FOND FONDů. V současné době hodnota klesá. Myslíte, že je to dočasný stav?
Vazeni, zajimalo by mne, kde jako fyzicka osoba mohu nakoupit zahranicni akcie (napr. microsoftu ci sony). S pozdravem M.Rimnac
Vlastním asi 20 akcií Koh-i-noor,as. Praha. Co s nimi?? Děkuji
Hledám správce portfolia v hodnotě 2 mil. Kč. Můžete mi doporučit kvalitní správce takového portfolia, případně kde získat seznam takovýchto správců portfolií a jejich hodnocení?
Prosím bližší informaci o indexových certifikátech SPY, které jste doporučil jako relativně bezpečný nákup. Děkuji.
Dobrý den,nikdy jsem seještě nezabýval investováním peněz, kromě vkladních knížek.Rád bych věděl,kde nejlépe začít se získáním základních znalostí v oboru investic peněz. Dále potom jak zužitkovat 250 tis. na 6 měsíců při středním riziku. Děkuji.
Dobrý den, kde lze získat kontakt na otevřené podílové fondy a které jsou nyní výhodné z hlediska výnosu a míry rizika Děkuji
Doporučil byste pro střednědobý horizont, řekněme 1-2 roky, konverzi českých korun do nějaké cizí měny pro založení termínovaného vkladu? Pokud ano, do jaké? Doporučil byste obecně vedení části finančních prostředků v ČR v nějaké cizí měně, nebo je lepší se spolehnout na koruny?
Je mi známo, že vychází periodikum zabývající se podílovými fondy a jednou se mi povedlo navštívit i jejich www stránky. Od té doby jsem se o to pokoušel neúspěšně. Mohu vás požádat o nasměřování na jejich stránky ?
Při jedné debatě s jedním známým mi bylo doporučeno kontaktovat společnost OVB Allfinanz, která se mu prý staré o vše spojené s financemi (od pojištění až po investování). Kde bych mohl získat reference o této společnosti a doporučili by jset mi takový postup obecně ?
Je možno v ČR provádět termínované obchody se zbožím? Jaké jsou možnosti?
Dobry den, rad bych vedel, zda je mozno nejakym zpusobem prodat akcie IPB. Jak vidite moznost obnoveni obchodu na BCPP/RMS.
Chtěl bych se zeptat, který produkt z otevřených podílových fondů by byl vhodny,kdybych vlozil jednorazove castku 40 000 Kč a měsíčně 4 500 Kč. Mělo by to být na dobu 6 měsíců. Děkuji
Dobry den, Jsem zemestnan a krome toho jsem nakoupil a prodal akcie a vytvoril zisk. Jak se to zdani? Dani se kazda z polozek zvlast? ... t.j. prijem ze zamestnani a prijem z akcii? Jak to vyplnit do danoveho priznani? Co je zisk z prodeje akcii? Kam patri ruzne poplatky, napr. pro obchodnika a poplatky trhu? diky moc,
Dobrý den, co si myslíte o akciích společnosti Svit, a. s. Zlín?
chtěl bych vědět o nejvýhodnějším investičním fondu, děkuji
Rád bych aktivně investoval částky řádově milionů. Považuji za nepraktické dojíždění k nejbližší přepážce RM-S, proto bych uvítal možnost podávání příkazů přes Internet, případně s pomocí obeznámené osoby v mém okolí. Prosím jak postupovat ?
Rad bych investoval cca 1 mil.Kc na neurcitou dobu. Riziko stredni, likvidita max. 1 mes. Koho seriozniho doporucujete pro jednani v Plzni?
Dobrý den, Chtěl bych jse zeptat na jednu skutečnost, kterou mi nabídl jeden můj přítel.A to, že za určitých okolností já mohu (skrz společnost Preinvest) investovat peníze (jednalo se o nejmenší vklad 5.000 USD) u (prý) největší investiční společnosti PAINE WEBBER. Prosím Vás jestli by jste mi odpověděli Váš názor na tuto věc. S pozdravem
Jak nejlépe investovat 150.000,- po dobu co budu vykonávat vojenskou službu,jsem ochoten podstoupit vyšší riziko.