Úkol splněn

31.03.2006 | , DHL
Tiskové zprávy


Společnost DHL je oficiálním partnerem pro dopravu a logistiku filmu     Misssion: Impossible III. V průběhu natáčení přepravovala do několika filmových lokací celkem 50 tun vybavení a zařízení.

Další pokračování úspěšného akčního filmu s Tomem Cruisem v hlavní roli bude mít celosvětovou premiéru 5. května 2006. Náročné natáčení probíhalo v Itálii, USA, Číně     a Německu. Zajistit přepravu a logistiku pro filmový štáb byl obtížný úkol. Společnost DHL organizovala například charterový let z Pekingu do Los Angeles nebo různé převozy vybavení do jednotlivých míst, kde se natáčelo. Team DHL byl filmovému štábu Paramount Pictures k dispozici nepřetržitě: celkem šest palet aut, vybavení pro kamery, filmového materiálu a mnoho rekvizit bylo dopravováno po zemi, po moři a letecky.

“Čas jsou peníze, to ve světě filmu platí snad více než kdekoliv jinde. I sebemenší zpoždění může znamenat citelné zvýšení nákladů,” vysvětluje Mark Bakshi, prezident divize hraných filmů společnosti Paramount Pictures. “Proto jsme hledali partnera z oblasti logistiky, který je nejenom rychlý a spolehlivý, ale má také zkušenosti s dopravováním zvláštních zásilek po celém světě.”

“Potěšilo nás, že si společnost Paramount Pictures vybrala DHL jako oficiálního partnera filmu Mission: Impossible III,“ říká Manfred Harnischfeger, výkonný vice prezident Corporate Communications skupiny Deutsche Post World Net. „V oboru logistiky působíme již několik desítek let a chápeme, jak je důležité dodat zásilku včas. Vynaložíme vždy zvláštní úsilí, abychom splnili i zdánlivě nemožné. Přeprava je naším hlavním předmětem podnikání a spolupráce se společností Paramount Pictures jen potvrzuje, že bez ohledu na druh podnikání našich zákazníků jsme vždy schopni poskytnout rychlé a spolehlivé služby ve více než 220 zemích po celém světě.”

 

 

Film Mission: Impossible III společnosti Paramount Pictures byl vyroben Cruise|Wagner production. Režisérem snímku je  J.J. Abrams. Scénář napsali Alex Kurtzman & Roberto Orci & J.J. Abrams, podle předlohy televizního seriálu Bruce Kellera. V hlavních rolích uvidíte Toma Cruise, Philipa Seymoura Hoffmana, Ving Rhames, Billyho Crudupa, Michelle Monaghanovou, Jonathan Rhys Meyersovou, Keri Russellovou, Maggie Q a Laurence Fishburna.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy