Vládního zmocněnce profesora Zamarského nahradí docent Wolf

31.03.2006 | , MMR
Tiskové zprávy


Na návrh ministra pro místní rozvoj Radko Martínka odvolala dnes vláda s účinností k 31. březnu prof. Ing. Vítězslava Zamarského, CSc. z funkce zmocněnce vlády pro řešení problémů spojených s revitalizací Moravskoslezského kraje. Zároveň jmenovala do této funkce doc. Ing. Petra Wolfa, CSc., s účinností od 1. dubna 2006.

„Dosavadnímu zmocněnci profesoru Vítězslavu Zamarskému končí pracovní poměr uzavřený s Ministerstvem pro místní rozvoj ČR na dobu určitou do 31. března 2006. Vzhledem k tomu jsme vyhlásili výběrové řízení, v němž uspěl docent Petr Wolf,“ komentoval ministr Martínek.

Petr Wolf absolvoval řadu zahraničních odborných stáží a školení, publikoval odborné texty z oblasti managementu, restrukturalizace apod. Má zkušenosti z práce vrcholového managementu, z řízení projektů, z práce v komunální sféře a znalosti Moravskoslezského regionu.

Svými odbornými znalostmi a praktickými zkušenostmi nově jmenovaný zmocněnec vlády jistě přispěje k dalšímu zkvalitnění práce na svěřeném úseku při řešení složité hospodářské a sociální situace Moravskoslezského regionu,“ doplnil Martínek.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy